SERVICES

REHEASAL

Κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες του μουσικού και είμαστε κοντά σας για να σας δώσουμε αυτό που χρειάζεστε.

RECORDING

Ότι ηχογραφείται μένει για πάντα. Έχοντας σεβασμό στην ιδέα του μουσικού και παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στις καλύτερες αγορές του εξωτερικού έχουμε καταλήξει σε μερικές φόρμουλες που πηγάζουν από και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για ηχογράφηση μιας απλής ομιλίας, είτε για πολυκάναλη ηχογράφηση ενός συγκροτήματος, είτε για εξωτερική εγγραφή, είτε ηχογράφηση κάποιου εξειδικευμένου μουσικού οργάνου ή φωνής, στο Final Sound έχουμε τη λύση. Εξειδικευμένο προσωπικό, Α class εξοπλισμός και τιμές προσαρμοσμένες στις δυνατότητες σας θα κάνουν την ιδέα σας πραγματικότητα. Επίσης με το σύστημα VRS8 της Slate Digital και τα 12 μικρόφωνα ml1 και ml2 η προσομοίωση οποιασδήποτε γκάμας μικροφώνων είναι πλέον γεγονός. Ελάτε να το δείτε από κοντά.

PRODUCTION

Η μουσική παραγωγή είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο και περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες. Το μεγάλο δίκτυο συνεργατών που έχουμε αναπτύξει στο Final Sound σε συνδυασμό με την εξαιρετική εσωτερική ομάδα παραγωγής μας, κάνουν το Final Sound ικανό να φέρει εις πέρας σχεδόν οποιοδήποτε έργο που σχετίζεται με το αντικείμενο ήχος. Όπως στην ηχογράφηση, έτσι και στην παραγωγή, ο βασικός μας γνώμονας είναι η ποιότητα και η τελική αξία. Αν δεν ακούγεται καλά, δεν είναι Final.

Recording, Editing, Mixing, Mastering, Post Production, Sound Design, Conversion, Arrangement, Vocal Tuning, Talent Castings / Auditions, Voice Over, Δημιουργία Audio Logos, Jingles, Session Musicians, Songwriting, Lyrics, Music Production Seminars, Drums / Guitar Lessons

MIX - MASTER

Η ολοκλήρωση ενός έργου έρχεται με την μίξη και το mastering, ένα αντικείμενο που το γνωρίζουμε καλά στο Final Sound. Όπως μπορείτε να δείτε στο MADE IN FINAL παραδίδουμε κάθε βδομάδα τραγούδια στην μουσική βιομηχανία και πάρα πολλά από αυτά γίνονται Hits και μπαίνουν στις τάσεις και τα charts. Το mix και το master για μας πλέον δεν είναι απλώς μια υπηρεσία που προσφέρουμε αλλά η προέκταση της φιλοσοφίας μας, η δική μας τάση, το δικό μας Top Quality Aspect. Εμπιστευτείτε την ομάδα μας και δεν θα το μετανιώσετε.

PRICES - OFFERS

REHEARSAL

• Rehearsal / Πρόβα

12 € / ώρα

(εάν κλείσετε την επόμενη σας πρόβα πριν την αποχώρησή σας από το studio τότε κερδίζετε 2 ευρώ την ώρα άρα είναι 10 ευρώ. π.χ. μια 3ωρη πρόβα από 36 ευρώ γίνεται 30. Το ίδιο ισχύει φυσικά εάν προγραμματίσετε σταθερή πρόβα την εβδομάδα ή κάποια σειρά από πρόβες)

• Πολυκάναλη Ηχογράφηση στο Final Sound Rehearsal (ταυτόχρονη ηχογράφιση session)

15 € / ώρα

Κοστίζει 15 ευρώ την ώρα και σας παραδίδεται σε κανάλια wav είτε σε project. Θα πρέπει να μας ενημερώνετε σχετικά νωρίτερα για το εάν επιθυμείτε να κάνετε πολυκάναλη ηχογράφηση για να ετοιμάζεται κατάλληλα και η αίθουσα.

• ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η πρώτη προσφορά αφορά την μείωση της τιμής της πρόβας τις καθημερινές (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 12 το βράδυ μέχρι και τις 6 το απόγευμα (00.00 – 18.00) στα 8 € / ώρα.

Εάν κάποιος από την μπάντα σας προτείνει το Studio μας σε μια νέα μπάντα που δεν έχει έρθει ξανά στο Final sound και η τελευταία κλείσει πρόβα, τότε η δική σας μπάντα κερδίζει 2 ώρες για την επόμενη πρόβα της ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι φυσικά να μας ενημερώσετε σχετικά.

RECORDING / PRODUCTION

• Ηχογράφιση στο Final Sound Recordings

30 € / ώρα

Η ίδια τιμή ισχύει κατά γενικό κανόνα και για τις υπηρεσίες του Editing αλλά καλό θα ήταν να γίνεται σχετική επικοινωνία ώστε να έχουμε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για να προσαρμόζουμε τις τιμές με βάση τις ανάγκες σας. Ρωτήστε μας ανοιχτά και μοιραστείτε τις απορίες σας.

• Production

Mixing, Mastering, Post Production, Sound Design, Conversion, Arrangement, Vocal Tuning, Talent Castings / Auditions, Voice Over, Session Musicians, Songwriting, Lyrics

Οι τιμές ορίζονται κατόπιν συννενόσης διοτί το κάθε project έχει τις ιδιατερότητες του.